Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

Ο ετήσιος χορός μας!

Ο Σύλλογος μας πραγματοποίησε στις 28 Φεβρουαρίου 2014 τον ετήσιο χορό του στο Ποσειδώνιο Παλλάς στο 7ο χλμ Κομοτηνής- Π. Λάγους. Στο γλέντι που κράτησε μέχρι τις 05:30 το πρωί τραγούδησαν οι Γραβάνης Γιώργος και Παναγιώτης Ούτος, συνοδεία του κλαρίνου των Αλέξανδρου Τσουμάνη, Γιάννη Κούτρα με τους μουσικούς Τσουμάνη Σπύρο, Τυχάλα Δήμο και Μπούσιο Παναγιώτη.Η εκδήλωση ξεκίνησε με τα χορευτικά του συλλόγου μας, το παιδικό τμήμα, το μεσαίο τμήμα και το τμήμα επιδείξεων. 
 
 
 
 
Την εκδήλωσή μας τίμησαν η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Σαρακατσαναίων με τον πρόεδρο κ. Μουτσιάνα Γεώργιο, τον κ. Καρυώτη Αθανάσιο και τον κ. Νάστο Σπύρο, ο ΣΣ Ξάνθης, ο ΣΣ Έβρου, ο Πολ. Σύλλογος Αμβροσίας, ο Σύλλογος Ηπειρωτών Ν. Ροδόπης, ο Σύλλογος Γυναικών Παλλαδίου, ο Μορφωτικός Όμιλος Κομοτηνής  και ο Θεσσαλικός Σύλλογος Ν. Ροδόπης.
Από τις αρχές του τόπου, ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης κ. Δαμιανίδης Παύλος, ο Δήμαρχος Κομοτηνής κ. Πετρίδης Γιώργος,  η πρόεδρος ΔΚΕΠΑΚ κ. Νατάσα Λιβεριάδου, ο Αντιδήμαρχος Κομοτηνής Σωτηρακόπουλος Νικόλαος, η αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κομοτηνής κ. Καζάκου Φελίνα και ο δημοτικός σύμβουλος κ. Γραβάνης Αντώνης.

Επίσης ο Σύλλογος μας, συνεχίζοντας τις βραβεύσεις μελών του που συνεισφέρουν τα μέγιστα στις δράσεις του Συλλόγου (αναπαραστάσεις εθίμων, ηχογραφήσεις τραγουδιών κλπ), βράβευσε για την προσφορά τους την Μπασδάνη Μαρία και τον Τάσιο Κώστα.
Ακόμη βράβευσε τον Αδαμίδη Δημήτρη για την διαρκή υποστήριξη του προς τον Σύλλογό μας.
 
 
 

 Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τα παιδιά του χορευτικού μας, τον δάσκαλο Στέφανο Κούκλαρη, τους γονείς των παιδιών και όλους του φίλους που τίμησαν με την παρουσία τους τον χορό μας.  
 

Τέλος ευχαριστούμε το ΣΣ Ξάνθης και το "Ράδιο Ξυλαγανή" για την αναμετάδοση του ραδιοφωνικού σπότ, τους χορηγούς μας και τους δωροθέτες της λαχειοφόρου αγοράς:

1) Οικοδομικές Επιχειρήσεις Ζάρρας Ο.Ε., Κομοτηνή
2) Αφοί Κούτρα, Κτηνοτροφικές επιχειρήσεις, Παλλάδιο,
3) Pharmathen, Φαρμακευτική Εταιρεία, Σάπες,
4) Λεοντίδης Χρήστος, Γαστρεντερολόγος, Κομοτηνή
5) Αυγερινός Αν.-Αυγερινός Κ., Εκκοκκιστήρια Καβάλας ΑΕ, ΒΙΠΕ Καβάλας
6) Γραμμενίδης Μάρκος, Εμπόριο Υγρών Καυσίμων, Κομοτηνή
7) Κωνσταντινίδης Μαρίνος & ΣΙΑ ΟΕ, Elektrika,Εμπόριο Ηλεκτρολογικού Υλικού, Κομοτηνή
8) Κιλτσίκης Ιωάννης, Καφενείο «Άστρα», Κομοτηνή
9) Μιχαηλίδης, Ηλεκτρολογικά, Κομοτηνή
10) Ξενοδοχείο Ορφέας, Κομοτηνή