Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

Νέο ΔΣ του Συλλόγου

Μετά την εκλογοαπολογιστική συνέλευση του Συλλόγου και τις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, που διεξήχθηκαν την Κυριακή 27 Μαρτίου 2016, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Μορφωτικού Συλλόγου Σαρακατσάνων Θράκης συνήλθε σε σώμα ως εξής:

Πρόεδρος: Νάκος Γεώργιος
Αντιπρόεδρος:
Καπούλας Ευάγγελος 
Γενική Γραμματέας: Λεοντίδου Ειρήνη
Ταμίας: Μπίκου Άννα
Μέλος- Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων: Μπάτζιου Γιάννα
Μέλος-Υπεύθυνος παραδοσιακού οικισμού:
Κούτρας Σπύρος 
Μέλος-Υπεύθυνος Νεολαίας: Λεοντίδης Χρήστος
Αναπληρωματικό μέλος:
Μπλέτσα Ελένη

Για την Εξελεγκτική Επιτροπή εξελέγησαν οι:
Μπασδάνης Κωνσταντίνος
Ρούφος Απόστολος
Ζήσης Χρυσοβαλάντης


Εκπρόσωποι στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Σαρακατσάνων εξελέγησαν οι:

Κούτρας Σπύρος
Νάκος Γεώργιος

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016

Τακτική Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση των μελών του Μορφωτικού Συλλόγου των εν Θράκη διαβιούντων Σαρακατσαναίων

Σας γνωρίζουμε ότι ο Μορφωτικός Σύλλογος των εν Θράκη διαβιούντων Σαρακατσαναίων συγκαλεί την Τακτική Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου σε τακτική συνεδρίαση στις 20 Μαρτίου 2016 και Ω/18:00, στα γραφεία του Συλλόγου επί της οδού Αγ. Γεωργίου 23 στην Κομοτηνή.
Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι: 1. Εκλογή προεδρείου ΓΣ και εφορευτικής επιτροπής 2. Διοικητικός απολογισμός (έγκριση) 3. Οικονομικός απολογισμός (έγκριση και απαλλαγή) 4. Έκθεση εξελεγκτικής επιτροπής (έγκριση και απαλλαγή) 5. Προϋπολογισμός 2016 (έγκριση) 6. Συζήτηση – προτάσεις 7. Διενέργεια εκλογών για ανάδειξη νέου ΔΣ, ελεγκτικής επιτροπής και αντιπροσώπων στην ΠΟΣΣ
Σε περίπτωση μη απαρτίας (όπως προβλέπεται από το άρθρο 19 του καταστατικού του Συλλόγου) η Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση θα γίνει στις 27 Μαρτίου 2016 την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο χωρίς νέα πρόσκληση.
Αιτήσεις υποψηφιότητας για ΔΣ, ελεγκτική επιτροπή και αντιπροσώπων στην ΠΟΣΣ, μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να καταθέσουν στο Σύλλογο μέχρι τις 19-3-16 (πληροφ. Στο τηλ 2531026861)
Το ΔΣ του Μορφωτικού Συλλόγου των εν Θράκη διαβιούντων Σαρακατσαναίων