Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

Βραβεύσεις Αριστούχων 2011-2012

Ο Σύλλογος μας στην καθιερωμένη του εκδήλωση "Βραβεύσεις Αριστούχων" βράβευσε συνολικά 96 διακριθέντες μαθητές Σαρακατσάνικης καταγωγής που διακρίθηκαν κατά την σχολική περίοδο 2011-2012 καθώς και εκείνους που εισήχθησαν σε σχολές της Ανωτάτης Εκπαίδευσης.
Η ειδική τελετή έλαβε χώρα στην αίθουσα του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ροδόπης. Παρεβρέθησαν οι βραβευόμενοι μαθητές, γονείς τους καθώς και συγγενείς και φίλοι των μαθητών. Την τελετή τίμησαν μεταξύ άλλων το μέλος του ΔΣ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Σαρακατσαναίων κ. Σπύρος Νάστος, ο πρόεδρος του Συλλόγου Σαρακατσαναίων Ν. Έβρου κ. Μπίκος Βασίλειος, η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Κομοτηνής, κ. Σοφία Μενεσελίδου, ο εκπρόσωπος του Ανώτατου Διοικητή Φρουράς Κομοτηνής.
Στα πλαίσια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε ομιλία με θέμα "Εν αρχή ήν .... η μουσική" από τον Καθηγητή του ΔΠΘ και επίτιμο πρόεδρο του Συλλόγου μας κ. Βασίλειο Σερμπέζη στον οποίο ο Σύλλογος μας απένειμε τιμητική πλακέτα.
 Ιδιαίτερες ήταν οι στιγμές των απονομών των βραβείων στους 96 συνολικά μαθητές γυμνασίου και λυκείου, στιγμές χαράς, περηφάνιας και συγκίνησης για τους οικείους τους.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον πρόεδρο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ροδόπης κ. Νίκο Αγγελίδη για την παραχώρηση της αίθουσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: