Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2016

Αγιασμός των χορευτικών τμημάτων και σαρακατσάνικο γλέντι

Το Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 19:30, στην Πολιτιστική Στέγη του Συλλόγου μας πραγματοποιήθηκε ο Αγιασμός για την έναρξη των μαθημάτων της Σχολής Χορού.Ο Αγιασμός
τελέστηκε από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Μαρωνείας Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμων, τον Εφημέριο Αγίου Γεωργίου Πατήρ Κωνσταντίνο Τσουλιάγκα ,τον Πατήρ Σταύρο Κολιούση και τον Διάκονο Χρύσανθο.

Μας τίμησαν με την παρουσία τους η πρόεδρος της Δ.Κ.Ε.Π.Π.Α.Κ Νατάσα Λιβεριάδου και ο πρόεδρος κέντρου μέριμνας και αλληλεγγύης του Δήμου Κομοτηνής και πρόεδρος των ΚΑΠΗ Νίκος Σωτηρακόπουλος, η πολιτευτής της Ν.Δ.Βούλα Ελευθεριάδου, εκπρόσωπος του συλλόγου Σαρακατσαναίων Ν.Ξάνθης και της Π.Ο.Σ.Σ. Στέργιος Μακρής αλλά και οι γονείς και φίλοι των παιδιών του χορευτικού.

Μετά τον Αγιασμό, στον δρόμο έξω από τα γραφεία του Συλλόγου ακολούθησε σαρακατσάνικο γλέντι με την ορχήστρα του Παναγιώτη Ούτου (Γιώργο Καραλή στο κλαρίνο, Γιάννη Μπίκο στα πλήκτρα και Βαλάντη Ζήση στο ντέφι). Στον κόσμο μοιράστηκαν άφθονα σουβλάκια, αναψυκτικά, κρασί και τσίπουρο.Το γλέντι κράτησε μέχρι αργά το βράδυ, με τον κόσμο να το διασκεδάσει.
Θερμές ευχαριστίες στον Δήμο Κομοτηνής για την παραχώρηση τραπεζιών και καθισμάτων, στον έμπορο κρεάτων Γλυκονερίου, Κλειτσιώτη Κωνσταντίνο και Καραμπατζάκη Ιωάννη για τα σουβλάκια και στον φούρνο "Αρτοποικιλίες της Μένιας" της Κίτσου Ασημένιας για την  προσφορά ψωμιών. Τα μέλη του Δ.Σ θα ήθελαν να ευχαριστήσουν τα παιδιά και τον χοροδιδάσκαλο του συλλόγου Στέφανο Κούκλαρη αλλά και όσους βοήθησαν στο στήσιμο των τραπεζιών για την εκδήλωση και στο μάζεμα αυτών μετά το πέρας αυτής.
Δεν υπάρχουν σχόλια: