Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017

ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ 2017


Ευχαριστούμε όσους έδωσαν το παρόν το Σάββατο 21 Ιανουρίου 2017 και ώρα 20:00 στον ετήσιο χορό του Συλλόγου μας, σε μια μοναδική Σαρακατσάνικη βραδιά που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα "Ποσειδώνιο Παλλάς" στο 7ο χλμ Κομοτηνής-Λάγους, όπου γέμισε ασφυκτικά από Σαρακατσάνους και φίλους Σαρακατσαναίων.

Σερμπέζης Βασίλης
Ούτος Παναγιώτης










Ο κόσμος απόλαυσε τα χορευτικά τμήματα, με πρώτο το παιδικό και στη συνέχεια το εφηβικό, τα οποία συνόδευσε στο τραγούδι οι Σερμπέζης Βασίλης και Ούτος Παναγιώτης,με την ορχήστρα του Τζελέπη Κώστα και στη συνέχεια γλέντησαν μέχει πρωίας!



Οι μικροί μας χορευτές
















Εφηβικό τμήμα

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο εκπρόσωπος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Σαρακατσαναίων Μακρής Στέργιος, ο πρώην πρόεδρος της ΠΟΣΣ Λειβαδίτης Κώστας, πρόεδροι και μέλη των συλλόγων Σαρακατσαναίων Ν.Ξάνθης, Ν.Έβρου και Ν.Καβάλας, και των τοπικών συλλόγων Ηπειρωτών Ν.Ροδόπης, Μορφωτικού Ομίλου Κομοτηνής., Φιλοτέχνες, Ιάσμου και Αμβροσίας

Επίσης, παρευρέθηκαν ο Περιφερειάρχης Ανατ. Μακεδ. & Θράκης Μέτιος Χρήστος, ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης Τσαλικίδης Νίκος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου ως εκπρόσωπος του Δημάρχου Κομοτηνής Χαραλαμπίδης Νότης, ο αντιπεριφερειάρχης Ν.Ξάνθης Ζαγναφέρης Κων/νος, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Δήμου Κομοτηνής Πολιτειάδης Δημήτρης, ο αντιδήμαρχος Κοινωνικών Θεμάτων & Αλληλεγγύης Σωτηρακόπουλος Νικόλαος, η πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολιτισμού-Παιδείας-Αθλητισμού Λιβεριάδου Νατάσα, η πρόεδρος του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου Κομοτηνής Μενεσελίδου Σοφία και η πολιτευτής ΝΔ Ελευθεριάδου Βούλα.












Στα πλαίσια της εκδήλωσης ο σύλλογός μας αποφάσισε ομόφωνα να βραβευτεί ο επιχειρηματίας της Κομοτηνής Κιλτσίκης Γιάννης, φίλος και χορηγός του συλλόγου μας και η προφορά του οποίου είναι σημαντική εδώ και πολλά χρόνια.










Το Δ.Σ. του συλλόγου ευχαριστεί ιδιαίτερα όλους τους χορευτές των τμημάτων, που απαρτίζονταν από μικρούς και εφήβους για την προσπάθεια που κατέβαλαν να παρουσιάσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την σαρακατσάνικη παράδοση μέσα από τους χρορούς.

Ευχαριστούμε θερμά και τους γονείς των μικρών μας χορευτών που εμπιστεύονται τα παιδιά τους στο Σύλλογό μας και στηρίζουν την προσπάθεια που καταβάλει το Διοικητικό Συμβούλιο για την ανάδειξη, διαφύλαξη και διάδοση της Σαρακατσάνικης παράδοσης.

Ευχαριστούμε επίσης, και το χοροδιδάσκαλό μας κ.Κούκλαρη Στέφανο που ήταν υπεύθυνος για την όμορφη παρουσία των χορευτικών μας τμημάτων.



Τέλος, θερμές ευχαριστίες στους χορηγούς μας: 
1)Λεοντίδης Χρήστος, γαστρεντερολόγος, Κομοτηνή
2)Αφοί Κούτρα, Κτηνοτροφικές Επιχειρήσεις, Παλλάδιο
3)Κιλτσίκης Ιωάννης, Καφενείο "Άστρα", Κομοτηνή
4)Οικοδομικές Επιχειρήσεις Ζάρρας Ο.Ε., Κομοτηνή
5)Τζελέπης Π. Απόστολος, Λογιστής, Αγχιάλου 39, Κομοτηνή
6)Αυγερινός-Αυγή ΕΠΕ Εκκοκιστήρια Βάμβακος

και τους χορηγούς επικοινωνίας:
1)ΕΡΤ-Περιφέρεια, 
2)Παραδοσιακός Fm του Σ.Σ.Ξάνθης

καθώς και όλους τους δωροθέτες για την "πλούσια" λαχειοφόρο μας.

Η μαζική προσέλευση του κόσμου στον ετήσιο χορό μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε όλοι μαζί για το καλύτερο του Συλλόγου μας.




Δεν υπάρχουν σχόλια: