Σάββατο, 19 Αυγούστου 2017

Εμφανίσεις του χορευτικού συγκροτήματος του Μ.Σ.Σ.Θ Θράκης το καλοκαίρι του 2017

Το χορευτικό μας συγκρότημα φέτος το καλοκαίρι συμμετείχε σε εκδηλώσεις εντός και εκτός του νομού.Ο σύλλογός μας εκπροσωπήθηκε επάξια από έναν μεγάλο αριθμό μαθητών που με μεράκι και όρεξη έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και απέσπασαν πολύ θετικά σχόλια. Το Δ.Σ. του συλλόγου εύχεται σε όλα τα παιδιά καλό υπόλοιπο καλοκαιριού και ακόμη περισσότερη όρεξη και μεράκι και τη νέα χορευτική χρονιά.


1.Συμμετοχή στις 15 Ιουλίου 2017 στο 2ο Αντάμωμα στη Νέα Σάντα. Στο τέλος της εμφάνισης του χορευτικού μας συγκροτήματος, ο πρόεδρος του συλλόγου μας απένειμε τιμητική πλακέτα στο μέλος του χορευτικού Ρούφο Αποστόλη για την πολυετή προσφορά του στον σύλλογο, καθώς για προσωπικούς λόγους αποχωρεί από την Ελλάδα και κατ' επέκταση και από τον σύλλογο.Το Δ.Σ. του συλλόγου μας τον ευχαριστεί από καρδιάς και του εύχεται καλή επιτυχία στο νέο του ξεκίνημα στο εξωτερικό.


Απονομή τιμητικής πλακέτας στο μέλος Ρούφο Αποστόλη από τον πρόεδρο του συλλόγου 2.Συμμετοχή στις 28 Ιουλίου 2017 στο 2ο Αντάμωμα Απανταχού Λοφαριοτών που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Λοφαρίου, με τη συνοδεία του Παναγιώτη Ούτου στο τραγούδι. 3.Το Σάββατο στις 29 Ιουλίου 2017 ο σύλλογός μας συμμετείχε στο 17ο Αντάμωμα Σαρακατσαναίων στον Λειβαδίτη Ξάνθης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: