Παρασκευή, 5 Ιανουαρίου 2018

Βραβεύσεις Αριστούχων


 


Ο Σύλλογος μας στην καθιερωμένη του εκδήλωση "Βραβεύσεις Αριστούχων" βράβευσε διακριθέντες μαθητές Σαρακατσάνικης καταγωγής που διακρίθηκαν κατά την σχολική περίοδο 2016-2017 καθώς και εκείνους που εισήχθησαν σε σχολές της Ανωτάτης Εκπαίδευσης.


Η ειδική τελετή έλαβε χώρα στην αίθουσα του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ροδόπης τη Πέμπτη 28-12-2017 και ώρα 18:00. Η εκδήλωση ξεκίνησε με την ομιλία του κ.Δελτσίδη Απόστολου, Αστυνόμου Α' που δέχτηκε την ομόφωνη πρόσκληση του ΔΣ του Συλλόγου μας και με θέμα της ομιλίας του "Ασφαλής πλοήγηση στο διαδίκτυο".Ακολούθησαν οι βραβεύσεις των επιτυχόντων μαθητών σε ΑΕΙ και ΤΕΙ και στη συνέχεια των αριστούχων Λυκείου και Γυμνασίου.

Στην εκδήλωση, εκτός από τους βραβευμένους μαθητές, παρεβρέθησαν οι γονείς αυτών, καθώς και συγγενείς και φίλοι των μαθητών. Την τελετή τίμησαν μεταξύ άλλων, ο π.Κων/νος Τσουλιάγκας ως εκπρόσωπος της Ι. Μ. Μαρωνείας και Κομοτηνής, καθώς και ο κ.Σεβδυνίδης Μιχαήλ, Αστυνομικός Διευθυντής Ροδόπης  ως εκπρόσωπος των τοπικών αρχών και ο πρόεδρος του Συλλόγου Σαρακατσαναίων Ξάνθης κ.Μπίκος Γεώργιος.


Δεν υπάρχουν σχόλια: