Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018

Κοπή βασιλόπιτας

 
Τη Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 19:0 το βράδυ στην πολιτιστική στέγη του Συλλόγου μας πραγματοποιήθηκε η κοπή βασιλόπιτας των χορευτικών τμημάτων. Το παρόν έδωσαν μέλη του Δ.Σ.,
μαθητές της Σχολής χορού, γονείς αυτών. Μοιράστηκαν γλυκά και, στα παιδιά ατομικά βασιλοπιτάκια. Έπειτα ο πρόεδρος του Συλλόγου έδωσε ευχές σε όλους τους παρευρισκόμενους.

Η τυχερή που κέρδισε το φλουρί από τους μαθητές ήταν η Τσαούση Γιώτα-Μαρία του εφηβικού τμήματος του χορευτικού, στην οποία δόθηκε ένα  χρυσό φλουρί και οι τυχεροί της βασιλόπιτας από τους ενήλικες η Αλέκα Κουτρουλού και Νικόλαος Ράπτης, μέλοι του Συλλόγου, στους οποίους δόθηκε από ένα άρωμα.
Ο ιερέας της ενορίας Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου πατήρ Τσουλιάγκας Κωνσταντίνος ευλόγησε την πίτα των χορευτικών τμημάτων που έγινε στην Πολιτιστική Στέγη του Συλλόγου.

Στα πλαίσια της κοπής ο Πρόεδρος του Συλλόγου βράβευσε και έναν Σαρακατσάνο φοιτητή, τον Χαράλαμπο Καραγεωργίου, από το Κιλκίς που επέτυχε την εισαγωγή του στο τμήμα Ιστορίας & Εθνολογίας.
Την βασιλόπιτα και τα βασιλοπιτάκια τα παρασκεύασε το μέλος του Συλλόγου Κίτσου Ασημένια ("Αρτοποικιλίες της Μένιας", Ορφέως 30-Κομοτηνή) 







Δεν υπάρχουν σχόλια: