Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2010

Ο Ετήσιος χορός μας!

Ο Σύλλογος μας πραγματοποίησε στις 30 Ιανουαρίου 2010 τον ετήσιο χορό του στο Ποσειδώνιο Παλλάς στο 7ο χλμ Κομοτηνής- Π. Λάγους . Στο γλέντι που κράτησε μέχρι τις 06:00 το πρωί τραγούδησαν οι Ρούντος Απόστολος, Δροσάκης Δημήτρης, Τσιλιγγίρης Στέριος και Ζλατινής Κώστας, συνοδεία του κλαρίνου του Γιάννη Μωραίτη.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με τα χορευτικά του συλλόγου μας, το παιδικό τμήμα, το μεσαίο τμήμα και το τμήμα επιδείξεων.
Φώτο1: Το παιδικό τμήμα
Φώτο2: Το μεσαίο τμήμα
Φώτο 3,4: Το τμήμα επιδείξεων
Στη συνέχεια ο Σύλλογος μας βράβευσε για την προσφορά τους προς το Σύλλογο, τον Υπερνομάρχη Ροδόπης-Έβρου κ. Μηνόπουλο Γεώργιο και τον Δήμαρχο Ιάσμου κ. Αμούτζα Κυριάκο.
Φώτο5,6: Ο πρόεδρος του Συλλόγου μας κ. Νάκος Γεώργιος επιδίδει τις τιμητικές πλακέτες στους κκ Μηνόπουλο Γ. και Αμούτζα Κ.
Επίσης ο Σύλλογος μας, συνεχίζοντας τις βραβεύσεις μελών του που συνεισφέρουν τα μέγιστα στις δράσεις του Συλλόγου (αναπαραστάσεις εθίμων, ηχογραφήσεις τραγουδιών κλπ), βράβευσε για την προσφορά τους τις: α) Κοτζαμπάση Παναγιώτα, β) Κούτρα Γιαννούλα, γ) Κοτζαμπάση Ζωή, δ) Γκράνα Παναγιώτα από την Διαλαμπή Ροδόπης και τέλος τον Ζάρα Μήτρο από Αμαξάδες Ροδόπης.
Φώτο7: Ο πρόεδρος του Συλλόγου μας κ. Νάκος Γεώργιος επιδίδει την τιμητική πλακέτα και τον έπαινο στην κα Κοτζαμπάση Παναγιώτα.
Φώτο8: Ο πρόεδρος του Συλλόγου μας κ. Νάκος Γεώργιος επιδίδει την τιμητική πλακέτα και τον έπαινο στην κα Κούτρα Γιαννούλα.
Φώτο9: Ο πρόεδρος του Συλλόγου μας κ. Νάκος Γεώργιος επιδίδει την τιμητική πλακέτα και τον έπαινο στην κα Κοτζαμπάση Ζωή.
Φώτο10: Ο πρόεδρος του Συλλόγου μας κ. Νάκος Γεώργιος επιδίδει την τιμητική πλακέτα και τον έπαινο στην κα Γκράνα Παναγιώτα.
Φώτο11: Ο πρόεδρος του Συλλόγου μας κ. Νάκος Γεώργιος επιδίδει την τιμητική πλακέτα και τον έπαινο στον κ. Ζάρα Μήτρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: