Σάββατο 12 Μαΐου 2018

Επίσκεψη στον Σύλλογο των ΑμΕΑ "Άγιοι Θεόδωροι"


 

Την Τετάρτη 28 Απριλίου 2018 και ώρα 10:00 π.μ. ο Μορφωτικός Σύλλογος των Εν Θράκη Διαβιούντων Σαρακατσαναίων επισκέφτηκε, έπειτα από ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ.,  τον Σύλλογο Μέριμνας Ατόμων με Αναπηρίες Νοητικής Υστέρησης Ν. Ροδόπης (ΑμΕΑ) "Άγιοι Θεόδωροι" στην νέα του Στέγη στον οικισμό Υφαντών του δήμου Κομοτηνής. Τον Σύλλογο εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος Γεώργιος Νάκος και η Ταμίας Γιάννα Μπίκου.

Τους καλοσώρισε ο ταμίας της Στέγης κ.Ηλίας Ποιμενίδης ο οποίος τους ξενάγησε στους χώρους των εγκαταστάσεων και τους ενημέρωσε για τα μελλοντικά σχέδια και την ολοκλήρωση της υποδομής της αυτόματης διαβίωσης των ενηλίκων που φιλοξενούνται στη Στέγη, ώστε να λειτουργήσουν όσο γίνεται ως αυτοεξυπηρετούμενα και ισότιμα μέλη του κοινωνικού συνόλου. Όλα τα παιδιά χάρηκαν ιδιαίτερα με αυτή την επίσκεψη και ειδικά με τα εδέσματα (σαρακατσάνικες πίτες και γλυκά) που τους μοιράστηκαν. Επίσης, προσφέρθηκε από τον Σύλλογό μας γραφική ύλη για τις ανάγκες της μονάδας.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής των μελών εκεί, τα παιδιά ετοίμασαν ένα πίνακα που απεικόνιζε ένα δέντρο με το δαχτυλικό αποτύπωμα όλων ως δώρο προς τον Σύλλογο.
 
Τα μέλη μας πήρανε αγάπη και χαρά από αυτά τα άτομα και δεσμεύθηκαν να επισκεφτούν ξανά τον Σύλλογο των ΑμΕΑ.







Δεν υπάρχουν σχόλια: