Τετάρτη 8 Μαΐου 2019

Επίσκεψη στην Στέγη "Αξίζω" του Συλλόγου Μέριμνας Ατόμων με Αναπηρίες Νοητικής Υστέρησης Ν.Ροδόπης "Άγιοι Θεόδωροι"


Ο Μορφωτικός Σύλλογος των εν Θράκη Διαβιούντων Σαρακατσαναίων όπως κάθε χρόνο πραγματοποίησε επίσκεψη στην Στέγη  << Αξίζω >> του Συλλόγου Μέριμνας Ατόμων με Αναπηρίες Νοητικής Υστέρησης << Άγιοι Θεόδωροι >>.


Οι Σαρακατσαναίοι βάφουν τα κόκκινα αυγά και τις επόμενες δυο Πέμπτες μετά το Άγιο Πάσχα. Τηρώντας και εμείς ως Σύλλογος, γυναίκες μέλη του Συλλόγου μας την Τετάρτη 1η Μαΐου έβαψαν τα αυγά στην Πολιτιστική μας Στέγη,  και την επομένη το πρωί, αφού είχαμε συνεννοηθεί με την Πρόεδρο του Συλλόγου κα Λιβεριάδου,  επισκεφθήκαμε στην Στέγη << Αξίζω >>.
Όπως κάθε χρόνο την πρώτη Πέμπτη μετά το Άγιο Πάσχα έχει καθιερώσει ο Σύλλογός μας να βρίσκετε κοντά στα παιδιά.

Το προσωπικό μαζί με τα παιδιά μας υποδέχθηκαν και τους ευχηθήκαμε τσουγκρίζοντας τα κόκκινα αυγά ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ με όλα τα παιδιά, προσφέραμε γλυκά και την Σαρακατσάνικη Στριφτόπιτα την οποία γεύτηκαν και άρεσε πολύ.

Φεύγοντας μας ευχαρίστησαν και μας πρόσφεραν από ένα Ημερολόγιο του Συλλόγου.
Φύγαμε με τις καλύτερες εντυπώσεις και πλούσιοι σε συναισθήματα  από την αγάπη που απλόχερα μας έδωσαν τα παιδιά γιατί είμαστε φίλοι και γνωριζόμαστε χρόνια.
Ως Πρόεδρος του Συλλόγου Σαρακατσάνων, θα ήθελα να ευχαριστήσω την Πρόεδρο κα Λιβεριάδου και το προσωπικό της Στέγης Ημερήσιας Διαβίωσης του Συλλόγου γιατί μας δώσανε την ευκαιρία για μια ακόμη φορά να βρεθούμε εκεί.

Ο Σύλλογός μας εκπροσωπήθηκε από τον  Πρόεδρο κ. Νάκο Σπ. Γεώργιο, την κα Λεοντίδου Ειρήνη, και την κα Μπάτζιου Γιάννα.

Υποσχόμαστε πως σύντομα θα ξαναπάμε  στους φίλους μας……







Δεν υπάρχουν σχόλια: