Τρίτη, 28 Ιανουαρίου 2014

Κοπή βασιλόπιτας 2014


Μέσα σε ένα ζεστό και χαρμόσυνο περιβάλλον έκοψε τη Βασιλόπιτά της η Σχολή χορού του Μορφωτικού Συλλόγου των εν Θράκη Διαβιούντων Σαρακατσαναίων, στην Κομοτηνή, το βράδυ της Παρασκευής (24/01/2014) στην Πολιτιστική Στέγη του Συλλόγου. Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν τα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου, οι μαθητές των τμημάτων υποδομής, το τμήμα εφήβων, το τμήμα ενηλίκων, το τμήμα επιδείξεων, οι γονείς και οι φίλοι των μελών της Σχολής.
Η βραδιά ξεκίνησε με την κοπή της Βασιλόπιτας και στη συνέχεια ο πρόεδρος του Δ.Σ κ. Νάκος Γεώργιος ευχήθηκε σε όλα τα μέλη της Σχολής και στους γονείς υγεία, προσωπική ευτυχία και ότι επιθυμούν το 2014. Στη συνέχεια οι παρευρισκόμενοι κεραστήκαν με γλυκά και εδέσματα, ενώ τα παιδικά τμήματα του Σχολής μοιραστήκανε βασιλοπιτάκια και η τυχερή που έτυχε το φλουρί ήταν η Παναγιώτα-Μαρία Τσαούση του παιδικού τμήματος προχωρημένων και πήρε ως δώρο ένα εικόνισμα του Αγίου Γεωργίου, προσφοράς του Δ.Σ. του Συλλόγου. Η Σχολή χορού αποτελείται από 90 περίπου άτομα, με δύο παιδικά τμήματα (αρχάρια και προχωρημένα), τμήμα εφήβων, τμήμα ενηλίκων, τμήμα φοιτητών και τμήμα παραστάσεων και επιδείξεων.
Η βασιλόπιτα ήταν προσφορά του μέλους μας Κίτσου Ασημένιας από το κατάστημά της "Αρτοποικιλίες της Μένιας" Ορφέως 30-Κομοτηνή, την οποία και ευχαριστούμε.
                                                      
Κούκλαρης Στέφανος 

 
 
 
                                           Η τυχερή της βραδιάς Παναγιώτα-Μαρία Τσαούση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: