Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2019

Βραβεύσεις Αριστούχων


 Ο Σύλλογός μας πραγματοποίησε την εκδήλωση- θεσμό "ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ" για 32η χρονιά που ξεκίνησε το 1987 για τους εισαχθέντες στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα και Ανώτερα Τεχνολογικά Ιδρύματα της χώρας, και όσους Σαρακατσάνους εισήχθησαν από άλλους Νομούς στα τμήματα, στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, που εδρεύουν στην Κομοτηνή, καθώς και τους Αριστούχους μαθητές στα Γυμνάσια και Λύκεια του Νομού Ροδόπης Σαρακατσάνικης καταγωγής από τους δύο γονείς, καθώς και αυτούς που ο ένας γονέας είναι Σαρακατσάνικης καταγωγής.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ροδόπης τη Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2018 στις 18:00. Ομιλητής ήταν ο κος. Μόλαρης Βασίλειος, Συγγραφέας-Ερευνητής, με θέμα ομιλίας "Ο συμβολισμός του Φλάμπουρα". 
Το θέμα ενθουσίασε τους παρευρισκομένους και ο ομιλητής δέχθηκε πολλές ερωτήσεις και απάντησε αναλυτικά σε όλους. Εντύπωση έκανε στους νέους Σαρακατσάνους η όλη ιστορία του συμβολισμού του Φλάμπουρα.

Ακολούθησε η απονομή των επαίνων ξεκινώντας από τους επιτυχόντες στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας, ακολούθησαν οι Αριστούχοι των Λυκείων και, εν συνεχεία οι Αριστούχοι των Γυμνασίων. 
Στη εκδήλωση παρευρέθησαν οι γονείς και συγγενείς και οι παππούδες των βραβευθέντων. Συγκινημένοι και με χαρά καμάρωσαν για τις επιδόσεις των παιδιών τους. 
Ευχόμαστε καλές σπουδές στους εισαχθέντες και στους Αριστούχους καλή πρόοδο και την επόμενη χρονιά να έχουν υγεία και καλές αποδόσεις στα μαθήματά τους.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους:  
  • Ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτου Μαρωνείας και Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμων ο οποίος ήταν καλεσμένος στο Άγιον Όρος.
  •  Ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης, κ. Τσαλικίδης Νικόλαος,
  •  Ο εκπρόσωπος του Δημάρχου Κομοτηνής του κ.Πετρίδη Γεωργίου, και υποψήφιος Δήμαρχος Κομοτηνής, κος Γκαράνης Ιωάννης
  •  Ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών, κος Πολιτειάδης Δημήτριος
  •  Η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Παιδείας Πολιτισμού και Αθλητισμού Κομοτηνής, κα Λιβεριάδου Νατάσα
  •  Ο Ταξίαρχος της 29ης Ταξιαρχίας Πεζικού "ΠΟΓΡΑΔΕΤΣ", κος Χατζηγεωργίου Γεώργιος 


Παρευρέθησαν το ζεύγος Χρυσοστόμου Πολυχρόνη και Χρυσοστόμου Κερατσώ, ιδιοκτήτες του ξενοδοχείου "ΟΛΥΜΠΟΣ" της πόλης μας. Αναγνωρίζοντας την πολυετή προσφορά τους προς το Σύλλογό μας τους απενεμήθη τιμητική πλακέτα και έπαινος. Τους ευχαριστούμε πολύ και τους ευχόμαστε ο Πανάγαθος να τους χαρίσει υγεία και ευτυχισμένο το νέο έτος.

Να ευχαριστήσουμε τον Πρόεδρο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου για την παραχώρηση της αίθουσας. Την Πρόεδρο της Δημοτικής Επιχείρησης Παιδείας Πολιτισμού και Αθλητισμού κα Λιβεριάδου Νατάσα για την οικονομική κάλυψη της εκδήλωσης.
Τα ΜΜΕ της πόλης μας τόσο για την προβολή όσο και για την παρουσία τους στην εκδήλωση.



Ο πρόεδρος του Συλλόγου κ.Νάκος Γεώργιος απονέμει τιμητική πλακέτα στον ομιλητή της βραδιάς κ.Μόλαρη Βασίλειο
Ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Νάκος Γεώργιος απονέμει τιμητική πλακέτα στο ζεύγος Χρυσοστόμου για την πολυετή προσφορά του προς τον Σύλλογο.




















Δεν υπάρχουν σχόλια: